Hvorfor skal jeg vælge WordPress?

Der kan ikke være megen tvivl om, at WordPress er det populære CMS i hele verden. Men alligevel hører man ofte nybegyndere der spørger: ”Hvorfor skal jeg vælge WordPress? Er min side ikke god nok?”

Måske har du hørt dig selv stille disse spørgsmål og i så fald er du kommet til det helt rette sted. I denne artikel vil vi se på nogle af grundene til hvorfor du absolut bør benytte WordPress.

 

Mere end bare blogs

Mange brugere begår den fejl, at de kalder WordPress for en ren bloggingplatform. Det var måske sandt nok tidligere, men over årene har WordPress udviklet sig til en yderst vidtspændende CMS, der giver brugerne en masse muligheder og mange værktøjer. Du kan stadig benytte WordPress til at lave en simpel blog, men du kan også lave komplette og avancerede hjemmesider.

Det bedste er at WordPress er så fleksibel, at det kan benyttes til næsten alt, hvilket har gjort det til den mest populære på markedet. En undersøgelse har vist at op mod 25% af alle websites på internettet er WordPress-sider. Det må da siges at være ganske imponerende.

WordPress benyttes ikke bare af små iværksættere, der skal lave deres første webshop. Faktisk benyttes det til flere store virksomheder og nyhedsmedier verden over. Af disse kan man bl.a. nævne: Sony, Disney, CNN og The New York Times.

 

Det er ganske gratis

WordPress er gratis software, hvilket betyder at du kan downloade og installere det uden at betale en rød øre. Desuden findes der i skrivende stund over 2600 WordPress temaer og 31000 plugins, som kan benyttes ganske gratis.

Det eneste du behøver for at lave en WordPress side er en host og et domænenavn. Disse kan skaffes gratis, men er naturligvis aldrig helt så godt som et personlige domænenavn og en dedikeret hostingservice, der tager sig optimalt af din side.

Herfra vil vi anbefale, at man kigger forbi www.unoeuro.dk og ser hvad der kan tilbydes. Det er en af de bedste og billigste webhoteller i hele landet.

 

Det gode fællesskab

Fordi WordPress er open source, er det et community drevet CMS. Det drives af en stor gruppe frivillige, hvis primære interesse er at gøre WordPress større og bedre, så vi alle kan nyde godt af det. Enhver kan bidrage til WordPress ved at lave patches, yde support til nybegyndere eller skabe temaer og plugins. Mulighederne er mange og al hjælp tages imod med glæde.

Ved at benytte WordPress bliver du en del af et kæmpe fællesskab. Du får gratis support fra andre brugere, hvilket også betyder, at man ofte får meget hurtigt svar på sine problemer. Ved almindelige firmaer kan man vente dage på at få svar på en anmodning, og ofte er svaret direkte fra en medarbejdermanual.

I et fællesskab drevet af brugere, vil man få langt bedre support, da det ofte er mennesker, der har oplevet de samme problemer eller har stillet de samme spørgsmål på et tidspunkt. Desuden får man også mulighed for at give så meget igen, når man har fået lidt erfaring og det er en rar fornemmelse.

 

Så derfor bør du vælge WordPress

WordPress er gratis, fleksibelt, nemt at finde ud af og har samtidig et af de bedste fællesskab i branchen. Disse er de primære grunde til, at du bør overveje at benytte WordPress til din næste website. Det koster dig ikke noget og når først du har prøvet, vil du aldrig se dig tilbage igen.

Skriv en kommentar