Webshops behøver
ikke være så kompliceret

Kom hurtigt igang med e-handel på alle enheder,
og sælg dine produkter på internettet.

En komplet webshop-løsning

Brugervenlig

En webshop har utrolig mange funktioner, derfor er det essentielt at webshoppen er brugervenlig.

Email inkluderet

Din webshopløsning inkluderer op til 10 mailkonti á 1GB, med dit eget domænenavn.

Dansk domæne

Et dansk (.dk) domæne er inkluderet i din webshopløsning hele det første år.

Responsiv

Brug en gratis responsiv designskabelon - eller design din helt personlige.

Fri support

Med din webshopløsning er der inkluderet gratis dansk support på både mail og telefon.

Gratis demo

Prøv en gratis demo webshop i 30 dage, før du beslutter dig om du vil fortsætte.

Få din unikke webshop hurtigt i luften

Hurtigt op at køre med en Basis webshop
 • Kom godt i gang med gratis oprettelse og 250MB diskplads!
 • Mange produkter? Intet problem. Opret ubegrænset antal produkter, og op til 3 varianter af hvert produkt!
 • ...og meget mere!


  319,00 kr. pr. måned

 • Læs mere...
Øgede muligheder med en stand. webshop
 • Alt inkluderet i basis webshoppen, og meget mere!
 • Udvidet produktdata, og flere muligheder for kreativ markedsføring.
 • Avanceret salgsstatistik, og meget mere!


  499,00 kr. pr. måned

 • Læs mere...

Godt at vide om webshops

Det er ikke mange danske virksomheder i dag, der ikke har en webshop. Det er en nem og praktisk løsning, der virkelig kan sætte skub i omsætningen.

Det kan måske virke som en besværlig eller dyr løsning, så der er mange der afstår fra at tage skridtet, men der er virkelig ingen grund til at gå i panik, for det har aldrig været nemmere at lave og styre en webshop. Derfor vil vi gerne hjælpe dig og din virksomhed godt på vej.

 

Kom godt i gang med din egen webshop

Der er nogle helt basale ting, som skal være på plads for, at man kan komme godt i gang med en webshop. Derfor kommer der her en lille guide til, hvordan man får den absolut bedste start.

Vi går ud fra at du allerede har styr på de mest basale ting såsom firmanavn, hvilke produkter eller services du vil sælge og hvad de skal koste. Så dette handler altså udelukkende om at få lavet en webshop og komme bedst muligt i gang med den.

 

Imponer dine kunder

Det er vigtigt at dine kunder føler sig tiltrukket af din webshop. Så det er meget vigtigt, at du har et flot design, som er både behagelige for øjnene, men som ikke bare ligner alle de andre. Det kan være en svær balance at finde, især hvis man ikke har de store erfaringer indenfor webdesign og den salgs. Men heldigvis har Scannet sørget for at gøre det nemt for dig.

Det betyder at de har over 16 forskellige skabeloner til rådighed, som kan hjælpe dig med at sætte shoppen op. Du behøver ikke have nogen færdigheder på området, men blot vælg det der passer dig bedst. Alle skabelonerne er mobilvenlige, så der bliver ingen problemer med at benytte webshoppen, uanset om det er på en computer, tablet eller smartphone. Det er jo ganske smart, da langt det meste af den trafik der foregår på internettet i dag, efterhånden foregår fra mobile enheder af forskellig art.

 

Sørg for at blive fundet

At blive fundet. Det er jo en hel del lettere sagt end gjort, men der er forskellige ting som man kan gøre, for at forbedre sine muligheder.

Først og fremmest, er det jo vigtigt at man har nogle ordentlige produkter, som folk har lyst til at købe. Ellers kommer man jo aldrig særligt langt i forløbet. Men det er ikke altid nok.

Mange gange har virksomheder, med glimrende produkter eller services, haft meget svært ved at komme godt ind på markedet. Det er typisk fordi, de har sprunget over hvor gærdet lavest. Gør man sådan, vil man få meget svært ved at gøre sig bemærket på et marked, der er proppet med konkurrence. Derfor er det vigtigt at skille sig ud i forhold til konkurrencen.

Først og fremmest er det meget vigtigt, at man har ordentlige billeder af sine varer. Det betyder ordentlig opløsning, godt lys og flere forskellige vinkler. Få gjort det professionelt, eller sørg i det mindste for at få dit eget lille fotostudie sat ordentlig op. Sælges din varer og produkter i flere forskellige farver eller modeller, så sørg for at der er billeder af dem alle. Ellers kan kunden jo ikke få et ordentligt indtryk af varen.
Ofte får man nogle billeder med fra producenten, men de skal man aldrig bruge, hvis man kan blive fri, for de vil aldrig dukke op i søgemaskinerne.

Det samme gælder de produkttekster, som producenten sender med. Google sørger aktivt for at frasortere de tekster, som optræder mange gange på internettet, så hvis der er hundrede andre der har samme produkttekst som du, så vil det skade dig i det lange løb. Så skriv, eller få skrevet nye tekster, som fremhæver hvorfor dine produkter er de bedste. Det betaler sig.

 

Skal du have en blog til siden eller ej

En blog er et fantastisk værktøj, hvis den bliver brugt rigtigt. Den fungerer nærmest som en form for dagbog, hvori ens læsere kan følge med hvad der sker.

En blog er med til at sikre, at kunderne kan se at din virksomhed er levende og ikke bare gået helt i stå. Nye indlæg og opdateringer omkring virksomheden og hjemmesiden, vil være med til at få din troværdighed til at stige, og dermed skaffe dig flere kunder. Vigtigere endnu, vil det være med til at få din eksisterende kunder til at vende tilbage. Man vil jo helst handle hos en der virker som om, der har styr på tingene og en rigtig god blog, med relevante indlæg og nyheder er den helt rigtige måde.

Desuden vil en blog kunne fungere som passiv indkomst for dig, hvis du vælger at have et par reklamer, eller sågar en pop-up derinde. Det kan naturligvis virke som et tveægget sværd, da pop-ups er den måske mest universelt forhadte ting på hele internettet. Det betyder dog ikke, at det ikke kan være et effektivt værktøj, især ikke hvis man sørger for, at det der reklameres for rent faktisk er relevant for ens læsere, eller giver dem en bonus eller fordel.

Men bloggen er i hvert fald et værktøj, som man ikke må undervurdere, men det er vigtigt at man sørger for at være vedholdende og laver nye indlæg jævnligt, gerne flere gange om ugen. Der er nemlig ikke noget, der får en side til at virke død, som en blog der ikke har fået nye indlæg i over et år. Det vil koste dig troværdighed og i sidste ende kunder, så sørg for at holde den ved lige, med relevant indhold og gode billeder.

Bloggen vil også kunne bruges til at få feedback fra ens kunder, hvis man sørger for at lave en kommentarsektion til hver indlæg. Hvis man sørger for at svare på deres indlæg og lytte til deres kommentarer, så kan man skabe en del troværdighed og give indtrykket af, at man er mere menneskelig, og ikke bare en ansigtsløst virksomhed.

Så skal man have en blog eller ej? Det kommer fuldstændigt an på, hvor meget arbejde man er villigt til at lægge i den.

Har man lysten og evnerne til at lave flere opslag ugentligt, hvor man diskutere og snakker om relevante ting, så er den blog et utroligt effektivt værktøj, som i den grad kan have en god effekt på en virksomhed. Også i forhold til ens placering på Google, da den slags opbygger ”troværdighed” ved søgemaskinerne.

Men har man ikke lysten, tiden eller evnerne til at holde en blog, så bør man lade være eller få nogen andre til at skrive den. For en blog, der bare får lov at ligge øde hen, er en skadelig ting, der kan få en virksomhed til at fremstå som useriøs og værre endnu, som helt død.

.dk

Bestil nu!

€6,25/år

.com

Bestil nu!

€12,50/år

.net

Bestil nu!

€12,50/år

Find den løsning der passer til dig og dine behov

Afhængig af hvilke behov du har, vil der være flere forskellige løsninger, der kunne være passende. Men man kan gøre mange ting nemmere for sig selv, hvis man sørger for at samle det hele hos en enkelt udbyder. Dette vil give færre gnidninger mellem de forskellige aspekter, da alt styres og vedligeholdes af en enkelt virksomhed. Der er her, at vi igen vil nævne Scannet som den bedste udbyder af webshop hosting.

Uanset hvad dine behov måtte være, er der næsten en garanti for at de kan blive dækkede hos Scannet. Herunder følger en række ting, som man ikke bør snyde sig selv for, når man skal vælge en udbyder til sin webshop.

 

Shoppens udseende

Som tidligere sagt, så er det vigtigt, at man har en webshop, der ser ordentlig ud. Den skal være moderne og strømlinet. Det er også vigtigt at man sørger for at gøre shoppen overskuelig, sådan at kunden hurtigt kan finde nøjagtigt det han/hun leder efter. En tommelfingerregel siger, at hvis kunden ikke har fundet det, han søger indenfor ti sekunder, så er din side ikke ordentligt designet.

Heldigvis sørger Scannet for at deres mange flotte skabeloner, er med til at give dig et godt udgangspunkt, således at du nemt og hurtigt kan få den bedste webshop, der opfylder dine behov.

Det er også vigtigt, at du har mulighed for at redigere direkte i koden på din shop, hvis du skulle være en mere avanceret bruger. De færdige skabeloner, giver dig mange muligheder, men det er når man dykker ned i selve koden, at man virkelig opdager hvilke muligheder man har.

Hvis du føler dig helt på bar bund, og intet begreb har om design og hvordan en webshop skal se ud, så er der heldigvis hjælp at hente hos Scannet. Hos Scannet har de en række designpartnere, der kan yde den ønskede assistance, så du kan få en side der er æstetisk smuk, og som følger de mere elle mindre uskrevne regler, der er for godt webdesign.

 

Hosting og domæne

Når man alligevel skal samle alle sine ting hos den samme udbyder, bør man så ikke også have sit webhotel og domæne hos den udbyder? Jo det bør man. Der er ingen grund til at gøre det sværere for en selv. Med Scannet webshop hosting har du mulighed for at købe et domæne og få hosting med i prisen. Det betyder mindre besvær for dig og for Scannet.

Scannet sørger for vedligehold, backup og at din webshop kører som den skal. Faktisk sikrer Scannet sine kunder en oppetid på over 99,95%, hvilket er ganske respektabelt. Det er fordi der er døgnovervågning og mandskab på hele døgnet, alle årets dage. Når man betaler for at ens webshop, skal være på deres servere, så vil de også gerne yde den bedste service. Det er det, som er med til at gøre Scannet til en af de mest populære udbyder af webshop løsninger.

Du kan prøve en gratis webshop hos Scannet i 30 dage, så du kan sætte en demo webshop op, og prøve alle Scannets fede funktioner. På den måde kan du med egne øjne, opleve hvor innovativt det er og hvor god en service der ydes.

 

SEO og marketing

Hvad er SEO for en størrelse? Jo SEO står for ”Search Engine Optimizing” og er den proces der gør, at man får en bedre placering hos søgemaskinerne som Google, Bing og Yahoo. Det er noget som mange mennesker aldrig har hørt om, og derfor bliver deres små nystartede webshop heller ikke til noget.

Det hjælper ikke noget, at man vil være den nye store fisk på markedet for bilhøjtalere, hvis man først dukker op på side 11 ved en Googlesøgning. Det er her at man kan have enormt stor nytte af SEO, der handler om, at man sørger for at fokusere på nogle specifikke ”keywords” som man gerne vil findes på.

Altså hvis man gerne vil findes på ”bilhøjtalere” skal man nok regne med at blive skuffet, da det er et marked der i den grad er mættet og det er et helt utroligt svært keyword at få noget ud af. Men hvis man i stedet finder noget der lidt unikt, men som man stadig kunne forstille sig at folk vil søge på, er der en langt bedre chance. Det er svært og for mange er det FOR svært.

Derfor hyrer de ofte et SEO-bureau, som gør arbejdet for en. De sørger for at skrive det indhold, som skal til for at man stiger i placering hos Google, og dermed bliver man mere tilgængelig for kunderne. Desuden tager de sig af den tekniske del, med at få implementere det hele på din side, og andre steder bl.a. på troværdige hjemmesider og blogs, hvor et link til din side vil gøre en stor forskel. Sørger man for at hyre et ordentligt bureau vil det oftest være pengene værd, men hvis man vælger et af de kinesiske firmaer, der bare spammer en masse links ud på irrelevante sider, så vil det næsten med garanti gøre mere skade end gavn. Så vær omhyggelig hvis du vil benytte et SEO-bureau.

 

God fornøjelse med din nye webshop

Vi håber at du får en god start med din nye webshop, og at succesen ligger lige om hjørnet. Det er en jungle derude, så sørg for ikke at give op, men fortsæt kampen også når det er hårdt. I modsætning til hvad mange tror, så er det hårdt arbejde at administrere en webshop, hvis man vil være den bedste. Men til gengæld er det også en helt fantastisk måde at arbejde på, og der er ikke noget der slår følelsen af at se noget, man selv har skabt vokse sig stort og stærkt. God fornøjelse, samt held og lykke.

FAQ - Spørgsmål? Vi har svarene

Hvorfor er en webshop en god ide?

Hvis du har en lille nystartet virksomhed, og gerne vil i gang med at sælge dine produkter, så der det en oplagt mulighed at få dig en webshop. Det er en måde hvorpå du kan få solgt dine produkter, uden at skulle betale formuer for en fysisk butik, som måske endda ikke vil kunne få besøgende nok. En webshop er tilgængelig for enhver der har en internetforbindelse, i modsætning til hvis du f.eks. åbner en butik i Aalborg.

Derudover er det en langt mere simpel og billig løsning, der gør dig i stand til at koncentrere dig om det du er god til, nemlig at udvikle din virksomhed, og tilbyde kunderne de bedste produkter eller services.

Hvordan får man en webshop?

Det er meget nemt at få sig en webshop. Faktisk er det så nemt at mange mennesker, simpelthen ikke kan tro det. Det er også derfor at mange virksomheder i dag, slet ikke har nogen webshop, eller hvis de har så bliver den negligeret og lever slet ikke op til sit fulde potentiale.

Man behøver blot vælge en af de mange forskellige webshop løsninger, der findes i dag. Det kan være svært at holde styr på de mange forskellige udbydere, så derfor vil vi gøre det nemt og komme med en lille anbefaling.

Scannet Webshop er en løsning, der dækker alle de behov man kunne have. Der er god service, mange forskellige features, som kan hjælpe dig med at komme godt i gang, og derudover er den kompatibel med over 40 forskellige apps.

Hvad koster en webshop?

I modsætning til tidligere hvor en webshop, hurtigt kunne blive en ganske bekostelig affære, er det i dag en ualmindeligt billig ting. Det skyldes blandt andet at teknologien, har udviklet sig så meget, at det er billigere for udbyderne at tilbyde billig webshop. Men derudover er konkurrencen på markedet også vokset så betydeligt, at de har været nødt til at sænke priserne.

Der er mange om buddet, så det handler om at vælge den rigtige. Men et hurtigt bud på en pris for en komplet webshop med abonnement, vil være mellem 3-500kr om måneden. Det er jo ikke overvældende, hvis man har bare en smule omsætning. Især ikke hvis man tænker på hvor mange nye kunder, man potentielt kan åbne op for.

Hvad er en webshop?

En webshop er ganske kort det sted, hvor du sælger dine produkter. Det er en online forretning, hvor dine kunder kan se hvilke produkter eller services du tilbyder. Det er stedet hvor de kan udvælge hvad de vil have og betale for dem. Det er kort sagt en butik. En online butik.

Er det svært at administrere?

Som tidligere nævnt, er det som skræmmer mange mennesker bort fra webshops, at det virker som en svær ting at skabe og styre. Men intet kunne være længere fra sandheden. Det er så nemt at oprette og styre en webshop, at selve et barn kunne gøre det.

Med en Scannet Webshop får du en masse flotte skabeloner til rådighed, som gør at du lynhurtigt har en professionel webshop oppe at køre. Det kræver ikke megen teknisk kunne fra din side af, og du behøver ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller support, da det allesammen administreres af Scannet.

Det betyder, at du kan koncentrere dig om det, som du er god til.

Hvilken løsning er den billigste?

Men en ting er et hurtigt bud. Hvilken webshop løsning er så rent faktisk den billigste? Med en basis webshop til 319kr om måneden, må Scannet siges at være blandt de absolut billigste løsninger. Men det er på ingen måde det samme som, at det er en discountløsning. Tværtimod, så er Scannet kendt for deres fremragende kundeservice, gode betingelser og deres yderst tilfredse kunder. Så hvis du søger en billig webshop løsning så led ikke længere, for Scannet har med garanti det som du går og søger.

Det er bestemt ikke uden grund, at Scannet Webshopløsningen er den hurtigst voksende i landet. Brugerne roser den til skyerne, og ingen anden har så mange nye abonnenter hver dag som Scannet. Det gør dem i stand til at blive endnu bedre, og dermed kan de yde den bedste service til alle deres kunder. Det gælder også dig.