Webhotel behøver ikke koste en formue

Der er en udbredt misforståelse om, at webhotel absolut skal koste en formue for at være noget værd. Intet kunne være mere forkert. Bevares, der findes webhoteller, der udelukkende lever på at lokke så mange mennesker til som overhovedet muligt, med det ene vilde løfte efter det andet, og når det så kommer til stykke, så leverer de ikke varen.  Den slags bør man være yderst opmærksom på, og derfor kan det kun anbefales, at man laver en smule research før man beslutter sig.

 

Læs brugeranmeldelser

Først og fremmest kan man jo starte med at kigge på, hvad de nuværende og tidligere brugere af webhotellet mener om det. Hvis man falder over den ene negative kommentar efter den anden, så bør man nok gå i en stor bue uden om.

Er kunderne derimod tilfredse og har rigeligt med positivt ting at sige, så har man måske fat i den rigtige. Her skal det dog sige, at man bør tjekke troværdigheden på disse kunder. Har de alle generiske navne, intet firma og den samme type anmeldelse, så er der en god mulighed for at det er fup. Men med troværdige kunders gode anmeldelser, kan man roligt vælge det pågældende webhotel, såfremt de opfylder ens krav.

Et af de webhoteller, der får enestående anmeldelser for tiden er UnoEuro.

 

UnoEuro – Den nye store dreng i klassen

Det er ikke nemt at komme ind som den nye spiller på banen og gøre den helt store forskel, men det er alligevel lykkedes for UnoEuro. Med fremragende priser, ulastelig kundeservice og en tilgængelighed, man ikke finder mage til, er de godt på vej til at erobre førstepladsen, som det bedste webhotel i landet.

UnoEuro får den ene gode anmeldelse efter den anden, fra både nye og gamle kunder. Selv de der ikke længere benytter UnoEuro har kun positive ting at sige om det.

Det er et webhotel, der tilbyder hosting, domænekøb og CMS uden en masse udenomssnak. Så hvis man kommer ind som ny kunde, der ikke har den store erfaring med at lave en hjemmeside, så finder man simpelthen ikke noget nemmere. Med 1-kliks installation og brugen af WordPress, kan man være godt på vej til at sætte sin første side op, så snart domænet er registreret.

UnoEuro udmærker sig også ved sin glimrende support, som tilbyder serverovervågning 24 timer i døgnet alle årets dage, og med en downtime på under 0,5%, må de siges at høre til blandt de mest stabile og sikre webhoteller.

 

Prøv det allerede i dag

Hvis du skulle have fået lyst til at prøve kræfter med din egen hjemmeside, så klik ind på www.unoeuro.dk og se hvad de kan tilbyde dig. Du kan komme i gang for ganske få kroner, og det åbner en hel ny verden af webhosting og hjemmesider. Uanset om du vil have en blog eller en fin webshop, så leverer UnoEuro produktet du behøver.

Skriv en kommentar