En forsigtig start er det bedste

Når man begiver sig ud på et nyt eventyr, med en ny hjemmeside og webshop er det vigtigt, at man slår koldt vand i blodet og holder hovedet koldt. Man må aldrig lade spændingen løbe af med en, så man bliver utålmodig og begår dyrebare fejl.

Der er ikke noget der hedder øjeblikkelig succes, medmindre man har fået århundredets idé, men det er jo desværre de færreste af os forundt. At få en webshop til at blive succesfuld er en proces, der tager lang tid og masser af arbejde. Men når det så lykkes er det også så meget bedre, end hvis det hele kom af sig selv.

 

Lær af dine erfaringer

En ting man lige så godt kan være forberedt på med det samme, er at man kommer til at begå fejltagelser. Det kan ikke undgås, og så længe de ikke er katastrofale, så bør man egentlig være taknemmelig for dem. Man finder nemlig ikke noget, som man lærer mere af end de fejl man begår.

Hvis du sidder med en rigtig god ide, så afprøv den. Hvad er det værste der kan ske? Har du ikke betalt mere end nogle få hundrede kroner for din hjemmeside, så er det jo ikke nogen livsændrende investering. De erfaringer du gør dig, hvad enten det lykkedes eller ej er guld værd og vil komme dig til gode i fremtiden.

 

Tag den med ro

Men vigtigst er det, at man tager den med ro og starter fra bunden. Invester ikke mere end at du har råd til at tabe det igen. På den måde undgår du unødigt pres og stress. Du kan nyde de succeser der kommer, men ikke behøve at bekymre dig specielt, hvis der går noget galt.

De der låner en masse penge, for at få en hurtigt start, eller lokker eksterne investorer til at skyde en mindre formue i projektet, er underlagt et helt andet pres. Der forventes resultater, og det skal ofte være ganske hurtigt.

Selv hvis projektet lykkes for dem, vil de ikke have den samme tilfredshed, for de startede ikke fra bunden og skabet noget ud af ingenting. Det er altid en langt mere tilfredsstillende og lærerig proces på den langsomme måde.

Så hvis du gerne vil prøve kræfter med en webshop, så køb e domæne, et webhotel og begynd stille og roligt. Det koster ikke meget mere end en god kop kaffe på den lokale café og kan være starten på noget stor og spændende. Bare hold hovedet koldt og start i det små.

Skriv en kommentar