Godt og dårligt indhold på din blog

Hvis man har en blog på sin side, er det af yderst vigtighed, at man sørger for at have den bedst mulige trafik. Det er en god ide at have balance imellem de forskellige metoder man benytter til blogging, da det skaber de bedste resultater og giver mere trafik.

Du bør evaluere hvilken type besøgende din side får, hvilket kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger i forhold til at tiltrække flere besøgende.

 

Mindre er mere

Bare fordi du har en side med en blog, betyder det ikke at du skal hvile på laurbærrene og tro at trafikken kommer af sig selv. Nu og da bør du besøge andre blogs, for at hente inspiration og for at finde ud af hvad der tiltrækker din opmærksomhed.

Den følelse du får i maven når du lander på en anden blog afhænger af mange ting. Måske afhænger det at brugerfladen eller hvilke reklamer der er på siden. Dette kan hjælpe dig med at give dig en rigtigt god ide om hvad der vil interessere besøgende til din egen blog go hvad der vil irritere dem. Som tommelfingerregel kan du sige, at det der irriterer dig ved en anden persons blog, nok også irriterer andre besøgende. Derfor bør du være meget forsigtigt med at indføre disse elementer på din egen blog, da det måske kan vække læsernes vrede eller irritation.

 

De gode og dårlige pop-up reklamer

Enhver internetbruger eller blogger vil med garanti give dig ret i, at pop-up reklamer er en af de værste ting de nogensinde er stødt på, og hvis de fik muligheden for at fjerne dem for evigt, ville de med garanti gøre det. Der er en grund til at app’s som AdBlock er blevet så populære.

På den anden side har ejeren af siden tjent et par ører, uden så meget som at løfte en finger, hver eneste gang en reklame popper op på hans side. Dette efterlader både ejeren og læserne i noget af et dilemma, for naturligvis vil ejeren gerne tilføje flere pop-ups, da det giver penge i kassen, mens den besøgende vil være i et dilemma om hvorvidt de skal forlade siden, eller give den en chance.

En stor faktor, der spiller i ejerens favør er det faktum at alle andre også bruger popo-ups af en eller anden art, og det er forståeligt for det er simpelthen en metode til at få ”gratis” penge. I det lange løb vil den besøgende nok opleve, at det er en umulig opgave at finde en side helt uden pop-ups, og det er simpelthen ikke noget man har tid eller overskud til.

Så der er fordele og ulemper, men hvis man sørger for at få pop-ups der rent faktisk er relevante for ens side, så kan det jo være at den besøgende rent faktisk fik noget godt ud af det, i stedet for at blive irriteret.

 

Dårligt indhold

Som du sikkert allerede ved, så er indholdet din blogs blod. Uden indhold, dør den simpelthen. Du skal lægge nyt indhold op daglige, eller i hvert fald et par gange om ugen. Men det skal være kvalitet, for det er ikke noget der kan skade din blog mere end dårligt indhold. Dårligt indhold er værre end intet indhold, da det får dine læsere til, at miste tiltroen til dig og derfor vil du miste dem, og det endda meget hurtigt.

For at sige det kort, så bør man som blogejer altid sørge for at være forsigtigt og veje for og imod, når det kommer til pop-ups og andre reklamer. Det vil være optimalt, hvis man har pop-ups, der rent faktisk kommer den besøgende til gode. Giver en eller anden belønning, eller i det mindste er meget relevant. Dette kan være med til at neutralisere den irritation, man ellers får opbygget, når man falder over den ene pop-up efter den anden.

Nogle blogejere bruger rent faktisk den tid det tager, for at designe deres egne pop-ups, så de kan skræddersy dem til deres klientel og dermed skabe noget indhold, der er relevant for bloggen og som den besøgende rent faktisk ser som noget positivt.

Skriv en kommentar